Circle of Gentleman is een jong en origineel echt Nederlands merk. Circle of Gentleman maakt voornamelijk zeer trendy overhemden. CoG gebruikt vooral basismaterialen van de hoogste kwaliteit. De stoffen die gebruikt worden zijn geweven door de bekendste Italiaanse wevers zoals bijvoorbeeld Monti Tessitura. Wil je de nieuwste collectie Circle of Gentleman overhemden bekijken dan kan dit op Overhemden.com

Nederlands design, Italiaanse productie

De combinatie van een Nederlands design een Italiaanse productie zorgen voor een perfect overhemd gemaakt van hoogwaardig katoen. Dankzij een stevige en strakke boord leveren de hemden een formele look op die tegelijk behoorlijk scherp en strak aanvoelt. Wat de overhemden van CoG zo onderscheidend maakt is dat ze uniek zijn in hun eigentijdse karakter. Bij Circle of Gentlemen vind je niet enkel overhemden. Ze hebben ook truien, jassen, broeken en kostuumpakken ontworpen, allemaal in de hen zo kenmerkende stijl.

Circle of Gentlemen

Circle of Gentlemen werd in 2006 opgericht en groeide in no time uit tot een internationaal bedrijf. De twee vrienden, Jan Jaap van Gent en Michel van Kommer zijn de eigenaren van dit succesvolle overhemden merk. De Circle of Gentlemen overhemden met een hoge karakteriserende Italiaans boord en de prachtig bedrukte mooie designs in vele kleuren zijn speciaal ontwikkeld voor de zelfverzekerde en modebewuste (zaken)man.

Circle of Gentlemen overhemden bestellen

Vanuit Nederland of Belgiƫ kan je bij overhemden.com je favoriete Circle of Gentlemen overhemden bestellen. We hebben onze webwinkel zo overzichtelijk mogelijk gemaakt zodat je in een paar klikken het hemd vind dat je zoekt. Het afrekenen kan eenvoudig met verschillende betaalmethodes en je hemd wordt snel thuisbezorgd. Als je toch nog vragen hebt dan helpen we je graag persoonlijk verder!